Ceremonie de Absolvire - Scoala de Excelenta Copii Supradotati 2012

      Festivitate de absolvire IRSCA 2012. Scoala de excelenta pentru copii cu abilitati inalte a mai incheiat un an cu mult succes. Aceasta scoala este infaptuirea dreptului la educatie la nivelul abilitatilor inalte, consfintit de lege, al fiecarui copil supradotat, care poate si vrea sa invete mai mult. Este o scoala unica la nivel national, realizata din credinta in dreptul inalienabil de a invata la nivelul abilitatilor. S-a dansat, s-au dat diplome, multi copii, multe zambete, multa bucurie.
      Deasemenea, si multe interviuri, datorita faptului ca echipa emisiunii "Romania, te iubesc", difuzata pe ProTv, a fost prezenta, dedicand o intreaga editie acestei scoli minunate care promoveaza calitatea si dezvoltarea copiilor la un nivel foarte inalt, scoala care ofera fiecarui copil in parte exact ceea ce are nevoie sa creasca frumos, sa devina constient de lumea minunata din jurul lui si de puterea lui de a-si crea propria viata facand ceea ce ii place.
      Felicitari Monica Gheorghiu si intregii echipe de la IRSCA pentru eforturile depuse! Mai multe fotografii si aici: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.231241886978962.32967.116202761816209.

Niciun comentariu: